Onderzoekstool OHNL - Welkom bij OnderhoudNL Onderzoekstool

Maak een onderzoek in minuten

De OnderhoudNL Onderzoekstool bevat genormeerde model enquêtes die u zo kunt gebruiken of binnen enkele minuten kunt aanpassen naar uw eigen wensen én kunt voorzien van uw eigen logo. De tool is makkelijk in gebruik en de eerste 3 maanden zelfs gratis. Daarna betaalt u slechts € 20,- per maand.
U kunt als lid inloggen met de instructies die u van OnderhoudNL per post heeft ontvangen? Heeft u deze niet ontvangen? Klik hier.

Start direct met de uitvoering

Zodra u het onderzoek heeft gepubliceerd kunt u meteen beginnen met de uitvoering. Dit kan als uitnodiging per mail aan bijvoorbeeld de bewoners. Maar u kunt ook uw woonconsulent(e) met een tablet langs de bewoners sturen om samen het onderzoek te doen. Met de OnderhoudNL Onderzoekstool wordt dit een fluitje van een cent. U werkt met de OnderhoudNL Onderzoekstool in een eigen veilige omgeving. Uw onderzoeken zijn alleen voor u toegankelijk en alleen door u te zien.

Voeg de resultaten toe

Alle resultaten van uw onderzoek kunt u exporteren naar een excel bestand. Dit bestand kunt u eenvoudig toevoegen aan het rapport van oplevering voor uw klant.

Doe meer met de OnderhoudNL Onderzoekstool

U kunt ook uw eigen onderzoeken maken. Of formulieren voor bijvoorbeeld de beoordelingsgesprekken met uw personeel.